ДИБИДУС. Култ визионара. Ново друштво, група...

КОЛО ЗАВЕТИНА (Група ПРИЈАТЕЉИ)

У ову Групу се могу пријављивати, овде, прави и стварни, блиски и далеки, пријатељи "Заветина", без обзира на своју боју коже, верска и политичка, и естетска убеђења. За разлику од "Новог Друштва СУЗ", где су чланови примани, не само на основу једног свог талента, већ зато што су имали још неколико, чланови Групе ПРИЈАТЕЉИ ЗАВЕТИНА могу бити сви добри и заинтересовани људи широм планете. Да бисмо направили Регистар свих пријатеља, који ће остати тајна чланова и Заветина заувек, молимо, када се пријављујете, да напишете своја права имена, и надимак, ако га имате, и праву кућну адресу, као и електронску. Оно што можемо да обећамо пријатељима, то је: да ћемо им слати (без надоканде сваки нови број НовиБуСура), као и - најмање једном годишње - поклон "Заветина" - књиге и часописе... Исто тако, могли бисмо да оснујемо и једно Коло (круг визионара), које би временом заиграло своју концентричну игру широм планете. Нисмо далеко, чини ми се, и од једног Култа визионара?Можда бисмо могли, временом, да организујемо, у Србији, на Балкану, али и на другим тачкама Земљине кугле, сусрете Групе ПРИЈАТЕЉИ ЗАВЕТИНА, макар једном у три године, јер сусрети обогаћују и шире хоризонте? ... (М. Л.)

Претражи овај блог

субота, 17. јун 2017.

Spasao je labuda od smrti, a onda mu se on zahvalio na NEVEROVATAN NAČINбјављено је 17.06.2017.
Da ljubav između čoveka i životinje može biti neverovatna, pokazao je i ovaj slučaj koji se dogodio u labudnjaku Abotsburi u Velikoj Britaniji

Hvala na poseti, ostavite nam Vaš komentar. Preporučujemo da ovaj video podelite na društvenim mrežama.

Kliknite na link ispod i prijavite se na naše oficijalne kanale! ツ


--------------------------------------------

Moj Balkan (MB) je zabavni centar Balkana gde se non-stop prikupljaju i svakodnevno plasiraju različite zanimljivosti, uz mogućnost da iste lako podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Moj Balkan je prvi u nizu projekata koji je pokrenuo BALKAN MEDIA TUBE specijalizovan za različite aspekte onlajn poslovanja, od kreiranja sadržaja do razvoja velikih Internet projekata.

Aktivno postavljanje video snimaka započeli smo 01.03.2017.

Negujemo zabavni pristup na način da ljudi ne budu diskriminisani po bilo kom osnovu.

Sadržaj ovog kanala slobodno delite. Takođe postavljajte omiljene video snimke na vaše sajtove, i naravno po mogućstvu postavite link ka „MB” na svojoj web strani kako bi pomogli i drugima da nas pronađu.

Hvala na poverenju!

Нема коментара: